Puoskaripuhelimesta saa myös humpuukia ja seksiä

Kirjoitin eilen illalla soita.me -palvelusta. Aihe jäi vielä kirjoittamisen jälkeenkin vaivaamaan ja keksin sitten hakea soita.me -sivuston ilmoittamalla postilokero-osoitteella googlesta.

Lopputuloksena löysin ennustukset.com -sivuston, jossa myös ilmoitetaan, että heillä on puhelinpalvelua myös apua tarvitseville. Sivun rakenne vastaa soita.me -sivustoa ja lisäksi tekstit ovat selvästi samalta kirjoittajalta. Jostain syystä soita.me -puolella ei mainostettu horoskooppeja vaan ainoastaan auttamispalveluita.

Humpuukipuolelta löytyykin sitten länsimaista horoskooppia, kiinalaista horoskooppia, kristalliennustusta, kaukoparannusta ja ties mitä. Varmaan lupaisivat ennustaa lampaiden maksoistakin, jos sille vain olisi kysyntää.

Samalla löytyi myös palveluiden taustalla olevalle yritykselle nimi, “Elco”. Tämän nimistä yritystä ei yritysrekisteristä löytynyt, mutta sitten löysin Xara Oy:n, jonka aputoiminimi Elco on. Xara Oy:n postilokero-osoite onkin taas Joensuussa. Samaan Joensuun osoitteeseen haluaa postinsa myös Xdeitti.com, joka tarjoaakin puhelinseksiä.

Varsinainen kokonaisvaltaisen palvelun konserni siis. Rouva soittelee ennustuspalveluun, herra seksilinjoille ja kun puhelinlaskuista tulee riitaa niin voivat sitten yhdessä soittaa auttavaan puhelimeen.

Teksti tykkää kun sitä luetaan. Saa jakaa siis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *