Sierra Leonen presidentin tytär

Tapahtuipa tuossa parikymmentä minuuttia sitten, että sain Facebookissa kaveripyynnön Duale Success nimiseltä henkilöltä. Nimi ei soittanut kelloja, joten piti kurkata profiilia.

Profiilista ei löytynyt yhtään statuspäivitystä ja Duale-raukalla oli minua ennen vain yksi kaveri, joten kävi niin sääliksi, että hyväksyin kaveripyynnön. Duale myös pääsi suoraan Facebookin “rajoitettu”-kaverilistalle. Kyseiselle listalle sijoitetut henkilöt eivät näe enempää kuin sen mitä julkaiset julkisena (hän on myös ainoa henkilö siellä):

facebookvinkki

Kaveripyynnön hyväksymisen jälkeen odotin, että Duale reagoisi nopeasti. Kävinpä jopa tykkäämässä hänen profiilikuvastaan.

facebookvinkki2

Nätti plikka, täytyy myöntää. Mutta koska ujo lähestymiseni ei aiheuttanut reaktioita niin päätin kaivaa tietoa itse. Googlen tavallinen haku on kaikille tuttu, kuvahakuakin useimmat osaavat käyttää, mutta ihmiskuntaa orjuuttava hakukone osaa hakea myös annettua kuvaa muilta sivuilta. Kuvahaussa pitää vain klikata kameran kuvaa ja antaa joko linkki kuvaan tai haluttu kuva. Koska Facebookin kuviin ei voi linkata suoraan niin tallensin yllä olevan kuvan ja latasin sen kuvahakuun. Hakutuloksiin pääset klikkaamalla tästä.

Englannintaitoni ei aivan natiivitasolle yllä, mutta ymmärsin, että kyseessä on Sierra Leonen presidentin tytär! Mitä tästä seuraa vai onko romanssimme tuomittu skeptisyyteeni? Jos neiti Duale Success eli Mevina Momoh eli Jennifer Adams eli Susan Biate lähestyy minua niin tarina jatkuu…

Teksti tykkää kun sitä luetaan. Saa jakaa siis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *