Perussuomalaista todellisuudenhallintaa

Perjantaisen välikysymysäänestyksen jälkeen Soini väitti Vihreiden pelastaneen hallituksen. Aiheesta uutisoi isosti Perussuomalaisten oma puoluelehti ja Soinin kummalliset laskutoimitukset päätyivät muun muuassa Tuomas Saloniemen irvittäväksi.

Tänään myös Suomen Uutisten juttu muutti oudosti muotoaan. Googlen välimuistista onneksi löytyi myös alkuperäinen versio ja otin molemmat talteen.

Ensin alkuperäinen:

alkuperäinen

Ja sitten lauantain päivitetty versio:

muokattu

“Timo Soinia sekä muita henkilöitä on siteerattu jutussa väärin. Täsmennys 7.2.2015 klo 11.57: Kyse on toimituksen virheestä.”

On kyllä helvetin ammattitaidoton toimitus, kun jutussa on kolme suoraa sitaattia Timo Soinilta ja yhdet sekä Kaj Turuselta, että Pentti Kettuselta ja kaikki menevät väärin.

Teksti tykkää kun sitä luetaan. Saa jakaa siis!

2 vastausta artikkeliin ”Perussuomalaista todellisuudenhallintaa

  • Kiitos kommentista.
   Arvostaisin toki tarkempaa analyysia siitä, että miksen vaikuta “sitoutumattomalta”.

   Jos viittaat siihen, että kritisoin perussuomalaisten puoluelehteä niin olisin kirjoittanut tämän saman, jos kysymyksessä olisi ollut Kokoomuksen, Sdp:n tai vaikka Kristillisten puoluelehti.

   Minulla, kuten kaikilla, on poliittiset näkemykset, enkä niitä piilottele. Minulla ei kuitenkaan ole yhdenkään puolueen jäsenkirjaa ja kritisoin kaikkia puolueita, kun katson sen tarpeelliseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *