Natsit ei pelaa tiimiä

Suomen vastarintaliikkeeksi (SVL) kutsuttu pellelauma riehui tänään iltapäivällä Jyväskylässä. Kyseessä on sama kansallissosialistinen joukkio, joka onanoi ajatukselle Suomesta ruotsalaisen Johtajan alaisuudessa.

Kesäkuussa kansanedustaja Olli Immonen julkaisi Facebookissa kuvan, jossa hän poseeraa SVL:n natsien kanssa Eugen Schaumanin muistotilaisuudessa. Viikko sitten Immonen kirjoitti mielenosoituksia kirjoittaneen päivityksensä monikulttuurisen kuplan puhkaisemisesta ja siitä aiheutunut kohu oli jo pikkuhiljaa laajentunut metakeskusteluksi kohusta ja siitä, että saako mielenosoituksesta buuata. Lehdistö ei myöskään tarkemmin ruotinut Immosen yhteyksiä SVL:en

Nyt Helsingin Sanomat käyttää jutussaan muutaman kappaleen Immosen natsiyhteyksille:

Väkivaltaisuudet sattuivat neljä päivää sen jälkeen kun tuhannet ihmiset osoittivat mieltään rasismia vastaan ympäri Suomea. Mielenosoitukset saivat alkunsa, kun perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen julkaisi Facebookissa kirjoituksen, jossa hän kuvaili monikulttuurisuutta painajaiseksi.

Myös Suomen Vastarintaliike on ollut viime aikoina esillä julkisuudessa juuri Immosen takia. Kesäkuussa Immonen osallistui kenraalikuvernööri Nikolai Bobrikovin Eugen Schaumanille järjestettyyn muistotilaisuuteen uusnatsien kanssa.

Viime vuoden itsenäisyyspäivänä Immonen osallistui marsille saman järjestön uusnatsien rinnalla.”

Voi olla, että SVL:n idiootit reipastuivat Immosen puheista, mutta riehumisellaan he saivat aikaan sen, että Immosesta puhutaan vielä ensi viikollakin.

Teksti tykkää kun sitä luetaan. Saa jakaa siis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *