Kuka on Joel?

Kirjoittaja on valtion virkamies, hallintotieteiden kandidaatti ja kahden lapsen isä. Aiheet politiikkaa, taloutta ja ajankohtaisia otsikoita.

 

Teksti tykkää kun sitä luetaan. Saa jakaa siis!

3 vastausta artikkeliin ”Kuka on Joel?

 1. Hyvä Joel tästä kansalais aloitteen tekemisestä.Mutta teeppä vielä yksi niin monen eläkelläisen ja ongelmapelaajan hyvinvointi paranee.Jos peliautomaatit poistettaisiin kaupoista,kioskeista,huoltoasemilta,ravintoloista.Niillä voisi olla omat pelisalit.Suomessa on kymmeniätuhansia ongelmapelaajia joide eläkkeet ja tilit menee peleihin.Terv. Jorma Hämäläinen

  • Kiitos kannustuksesta!

   Veikkauksen automaattien sijoittelu ja ongelmapelaajien houkuttelu on kyllä kummallinen suomalainen erikoisuus. Siihen on onneksi nyt herätty ja Veikkaus tuo julkisen paineen myötä pakollisen tunnistautumisen automaatteihin.

   Nyt on huono hetki aloittaa uutta kansalaisaloitetta, sillä se saattaa ehtiä käsittelyyn niin myöhään, että se raukeaa käsittelemättömänä eduskuntakauden päättyessä.

   Jos tämä pakollinen tunnistautuminen ei auta peliongelmaisia niin seuraavalla eduskuntakaudella kansalaisaloite saattaa olla myös yksi hyvä keino edetä asiassa.

 2. Terve,
  Tässä uutisointia sopeutumiseläkkeestä:

  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801182200678498_pi.shtml

  Asiaan liittyen tulisi vielä tehdä kantelu oikeuskanslerille KEVA:n valvontavastuusta:
  Ei voi olla niin, että tässä asiassa riittää edunsaajien (sopeutumiseläke) oma ilmoitus työtulosta, kun kaikkialla muualla (Kela, työvoimaviranomaiset ym) vastaavien edunsaajien tulee dokumentein todistaa oma tilanteensa.
  Ex-kansanedustajat ei voi olla tässä mielessä poikkeuksellinen ryhmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *